пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Районне свято "Талант+творчість 2016"

На дверях здібностей написано - штовхни.
  Джон Мейсон
26 травня у районному центрі культури та дозвілля відбулося районне свято для обдарованих і здібних дітей "Талант+творчість".

Юних інтелектуалів привітали Дудукалов В.С., голова Чернігівської районної державної адміністрації,  Годлевський В.С. – голова Чернігівської районної ради,  Манич В.О. - голова селищної ради,  Циндра А.І. та Кривунь М.А. - помічники народного депутата Верховної Ради України Пономарьова О.С. У зверненнях гостей до залу, до дітей, які в цей день отримували відзнаки, до педагогів, які підтримують у вихованцях творчий вогник, було багато теплих привітань та побажань.  
Почесні грамоти, грошові премії та подарунки від спонсора свята Олександра Пономарьова, отримали переможці обласних олімпіад, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук України, інших конкурсів, змагань, а також кращі випускники та кращі учні шкіл району у номінації "Гордість школи". 
Святковий настрій музичними вітаннями забезпечили учасники художньої самодіяльності Чернігівської СШ «Надія», Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. А.М. Темника, духовий оркестр Верхньотокмацької школи та вихованець музичної школи, переможець Всеукраїнських та обласних конкурсів  баяністів-акордеоністів, Кікоть Данило. 
Вітаємо переможців та бажаємо подальших звершень та перемог!!!

Післямова

....Якомога більше спілкуйтеся з обдарованими людьми, щоб живитися їхнім розумом і талантом. Вони не завжди прилюдні, часто затінені іншими. Розумний стає позаду, щоб бачити все, що діється спереду...
М. Дочинець
Сценарій свята взятий не із шаблонних фраз інтернету, а продуманий під кожного з учасників свята, хотілося щоб на сцену піднімалися ті, хто рік за роком топтали стежину до успіху. Переглядались знов і знов знайомі прізвища, згадувались чиїсь перемоги ще пятирічної давності, значимість конкурсів та змагань, враховувались пропозиції адміністрацій шкіл, щоб обрати кращих з кращих, не залишити непоміченими тих, про кого варто говорити. Приємно, що нинішні талановиті діти - це не просто пасивні "книгогризи", а соціально активна патріотично налаштована молодь, за якою (ще тліє надія у серці), краще майбутнє нашої країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар