понеділок, 10 квітня 2017 р.

Книгоманія-2017



Вчасно прочитана книга - це велике щастя. Вона здатна змінити життя так, як не змінить його найкращий друг чи наставник. П.Павленко 
Що читають сучасні діти? А чи читають взагалі? Те, що є кому, і є ще цікаві книжки, довели учасники районного конкурсу "Найкращий читач України - 2017", який організувала районна центральна бібліотека 7 квітня. 16 школярів 6-7 класів з 10 шкіл району презентували книги як сучасних маловідомих авторів, так і визнаних світових класиків, кожен вміло переконуючи - саме його книга найцікавіша і гідна прочитання сотні разів. 

Й. Ягелло "Кава з кардамоном", А. К. Дойл "Нотатки про Шерлока Холмса", З. Мензатюк "Як я руйнувала імперію", С. Кочубей "Сім нескладух Говорухи", У.Швайкерт "Країна ельфів", В.Нестайко "Чарівник країни Оз", Д.Дефо "Робінзон Крузо", В.Железніков "Опудало", О.Дорожовець "Старий будинок", Р.Ріггз "Дім дивних дітей", - ці та інші книги рекламували юні книголюби під час свого виступу. Переможцями журі визнало шестикласницю Горщевську Анастасію з Новополтавки (книга П.Треверс "Мері Попінс") та ученицю 7 класу ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. А.М. Темника Житарюк Катерину з книгою А.К.Дойла "Собака Баскервілів".  Всі учасники отримали дипломи та приємні сучасні подарунки від спонсорів.

Немає коментарів:

Дописати коментар