вівторок, 19 березня 2019 р.

Творча майстерня вчителів зарубіжної літератури

19 березня на базі ОНВЗ Чернігівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів була проведена творча майстерня для  вчителів зарубіжної літератури закладів освіти нашої громади. Досвідом роботи поділилися вчителі, які атестуються, вчителі вищої категорії. 

Вчитель Верхньотокмацької ЗОШ Бондаренко Н.А. продемонструвала як за допомогою різних предметів, поробок тощо налаштувати учнів на позитивне сприйняття матеріалу на уроці, зацікавити. Також представила творчий звіт з проблемної теми.
Калина А.І., вчитель Хмельницького НВК,  зупинилась на теоретичних аспектах створення кросенсів, запропонувала колегам скласти кросенс, поділилась своїми методичними надбаннями з блогу "Скринька знань". В рамках роботи над проблемною темою показала свої здобутки, створені за допомогою сервісів LeaningАpps та інших.
Опара Л.В. (Чернігівська ЗОШ) розповіла про проведення у школі квесту для учнів 5-6 класів, показала зразки дитячих лепбуків. 
Божко А.А. (ОНВЗ Чернігівська ЗОШ) поділилась практичними матеріалами, які використовує на уроках для підвищення читацького інтересу, презентувала кросенси своїх учнів.

 І хоч всі доповідачі скромно наголошували на тому, що "ми робимо звичайні речі як усі", проте невимушено зацікавили своїми виступами, ще раз переконавши, що у кожного свої секрети майстерності та успіху, які варто взяти "на замітку".

Немає коментарів:

Дописати коментар