середу, 15 січня 2020 р.

Засідання творчої групи вчителів-філологів



10 січня 2020 року на базі ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. А.М. Темника відбулося чергове засідання творчої групи  "Впровадження інформаційних технологій у систему роботи вчителя-словесника" під керівництвом Бистрицької Н.А., вчителя-методиста Богданівського ОЗЗСО. Присутні обговорили  використання Google Сlassroom у практичній діяльності, створили власні віртуальні навчальні класи у цьому середовищі та запросили колег у ролі учнів виконати різноманітні мовно-літературні завдання.
Слід відмітити, що у Classroom можна легко і швидко створювати і перевіряти завдання в електронній формі. Завдання і роботи при цьому автоматично систематизуються в структуру папок і документів на Диску, зрозумілу і вчителям, і учням. Даний сервіс має ряд переваг: просте налаштування, економія часу, організація матеріалів, ефективний навчальний процес, доступність і безпечність.  
Крім того методист МК Єременко Л.Д. ознайомила членів групи з можливістю створенння інтерактивних плакатів та презентацій за допомогою Genially. Даний сервіс стане у нагоді всім, хто бажає урізноманітнити формати створення і представлення в інтернеті своїх творчих доробків.

Немає коментарів:

Дописати коментар