четвер, 28 травня 2015 р.

Вони - майбутнє твоє, Україно!



27 травня 2015 року у приміщенні районного центру культури та дозвілля  було проведено традиційне свято вшанування обдарованих та здібних учнів району «Талант+творчість».

          На «зірковому олімпі» почесні грамоти та грошові премії отримали 33 переможці обласних олімпіад, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук України, інших конкурсів, змагань, а також золоті та срібні медалісти району.

        Юних інтелектуалів привітали  Сапальов В.В., перший заступник гоолови Чернігівської районної державної адміністрації,  Коротич Л.П. – начальник організаційно-правового відділу виконавчого апарату Чернігівської районної ради,  Харченко А.В. – директор Чернігівського районного музею та Єременко М.М. – кандидат історичних наук, представник «Громадського контролю». У зверненнях гостей до залу, до дітей, які в цей день отримували відзнаки, до педагогів, які підтримують у вихованцях творчий вогник, було багато теплих привітань та побажань. У них домінував мотив про те, що саме діти, які перебувають у постійному творчому  пошуку, які активні на уроках і в позаурочний час, які не зупиняються на досягнутому, - саме вони закладають, спільно з учителями, керівниками творчих об’єднань, основи творчих здобутків нашої держави, нашого народу.



        


Святковий настрій музичними вітаннями забезпечили учасники художньої самодіяльності Чернігівської СШ «Надія», Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.. А.М. Темника та Богданівської школи.

         Вітаємо переможців та бажаємо подальших звершень та перемог!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар