середу, 4 квітня 2018 р.

РМО вчителів англійської мови

30 березня 2018 року на базі Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено засідання районного методичного об'єднання вчителів іноземної мови на тему: "Інтерактивні новітні технології у навчанні іноземної мови та провідні методи у сучасному навчальному просторі".
Відповідно плану засідання вчителі розглянули питання "Цікаві інтерактивні методи на заняттях з англійської мови" (Жолоб В.О.), "Лепбук на уроках англійської мови "(доповідач Носенко О.О.), "Використання хмар слів на уроках та в позаурочний час (доповідач Лола Ю.А.)". Цікаві напрацювання, методичні знахідки презентували інші учасники круглого столу (Яценко Н.Г., Доля І.К., Чепіжко А.М., Пшенична Т.Г., Юрченко Ю..Ю.). Тому обговорення стало по-справжньому живим, вчителі також давали практичні поради щодо вирішення актуальних проблем не лише навчального, а й виховного характеру.
Крім того увага членів РМО була звернена на особливості проведення ЗНО-2018 (Яценко Н.Г.), можливість обміну наявними методичними матеріалами з питань організації літніх мовних таборів (Єременко Л.Д.), проходження тренінгів та курсів для вчителів, які будуть викладати у 1 класі Нової української школи (Єременко Л.Д.).



Немає коментарів:

Дописати коментар