вівторок, 17 грудня 2019 р.

Семінар-практикум вчителів української мови та літератури


13 грудня 2019 року на базі Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся черговий семінар-практикум вчителів української мови та літератури нашої громади. Досвідчені вчителі цього закладу Макаренко Ю. А. та Муравицька Н. З. поділилися досвідом роботи з колегами. Юлія Анатоліївна запросила відвідати урок у 10-Б профільному класі з теми "Іван Франко."Украдене щастя", розповіла як втілює свої напрацювання як член районної творчої групи вчителів-філологів: має електронне портфоліо, створює вправи у Leaningapps, Q-коди, з учнями старших класів спробувала працювати у Classroom та багато ін.






Надія Зиновіївна запропонувала переглянути відеоурок у 10-А класі "Іван. Франко. Збірка "Зів'яле листя"", презентувала творчий звіт, у якому наголосила на важливих моментах у своїй роботі.
Родзинкою семінару став виховний захід  "Андріївські вечорниці", який підготували учні 10 класу зі своїм вчителем Макаренко Ю.А. Запальні хлопці та дівчата зачарували мелодійним співом, веселими танцями та гарними жартами, додавши гарного настрою всім присутнім та нагадавши про важливість збереження народних звичаїв та обрядів. 
Вчителі-філологи також відвідали шкільну медіатеку, де їх гостинно зустріла бібліотекар Крижко Н.І.



Немає коментарів:

Дописати коментар