пʼятницю, 31 січня 2020 р.

Районний фестиваль ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив"


30 січня 2020 року  Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів радо зустрічала гостей. Сюди  з’їхалися учні й вчителі на фестиваль ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив». Всіх об’єднало  прагнення заворожити магією слова. У шкільній медіатеці панувала атмосфера позитивного настрою. Всі учасники продемонстрували вміння висловлювати свої думки та спілкуватись з аудиторією. Промови 6 юних ораторів 1-4 класів були оригінальними, захоплювали та хвилювали слухачів, які щиро підтримували конкурсантів.
Серед учнів 9-11 класів було 3 учасниці, які мали заволодіти публікою на дві хвилини і донести до слухачів свої роздуми на обрану тему
, що їм і вдалося досить майстерно. 

Цього ж дня на базі Чернігівського ясла-садка «Посмішка» був проведений фестиваль ораторського мистецтва для найменших учасників – вихованців старшої групи. Чотири красуні з трьох ДЗО вражали своєю артистичністю та майстерністю «говорити красно». Журі було складно визначити кращих, адже усі виступи були яскравими та оригінальними.
Серед переможців найкращими стали Предибайло Аліса, 10 клас, Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (вч. Захарова Л.В.), Ковач Маргарита, 1 клас, Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (вч. Величко Л.О.) та Тищенко Варвара, КДНЗ «Посмішка» (вих. Середа О.І.), які запрошені до участі в Міжрегіональному фестивалі ораторського мистецтва, який відбудеться 19-21 лютого у м. Запоріжжя.

Фотозвіт

1 коментар:

  1. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    And making profit with it is as easy as 1---2---3!

    Here are the steps to make it work...

    STEP 1. Tell the system which affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add PUSH BUTTON traffic (it LITERALLY takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. See how the system grow your list and upsell your affiliate products all for you!

    Do you want to start making profits?

    Get the full details here

    ВідповістиВидалити